ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμίνης: Φυγόμαχη η Γεννηματά-Τι απάντησε η Φώφη

17:44 - 10 Οκτ 2017 | Πολιτική
Καμίνης: Φυγόμαχη η Γεννηματά-Τι απάντησε η Φώφη
Αιχμές για τη στάση της Φώφης Γεννηματά, στην ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου στη Βουλή άφησε ο δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς σημείωσε με νόημα πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Φώφη Γεννηματά απουσιάζει από μία κρίσιμη ψηφοφορία, κάτι που δείχνει πως είναι φυγόμαχη.

Ο κ. Καμίνης δεν άφησε ασχολίαστη και τη στάση που κράτησε η ΝΔ, λέγοντας πως η ηγεσία της είναι δέσμια της συντηρητικής και λαϊκής της βάσης.

Η απάντηση της Φώφης

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά την περιοδεία της στην Κρήτη, σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Καμίνη στις Βρυξέλλες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Είναι επιλογή μου και απόφασή μου, να πράξω ότι είναι αναγκαίο για να κρατηθεί ψηλά το επίπεδο της προεκλογικής περιόδου. Γι’ αυτό και δεν θα απαντώ σε κάθε είδους προκλήσεις και μικρότητες, που αποσκοπούν μόνο σε προσωπική προβολή. Ψυχραιμία και μέτρο. Οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν από εμάς να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης".

Τελευταία τροποποίηση στις 18:12 - 10 Οκτ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.