ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεοδωράκης:Κάποιοι συνυποψήφιοί μου αρέσκονται μόνο στην κουβέντα για το παρελθόν

16:56 - 19 Οκτ 2017 | Πολιτική
Θεοδωράκης:Κάποιοι συνυποψήφιοί μου αρέσκονται μόνο στην κουβέντα για το παρελθόν
Θετικό χαρακτήρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός εγκατέλειψε τα «αντιδυτικά του αισθήματα», τονίζοντας ωστόσο ότι «το πόσο θα πληρώσουμε το μάρμαρο αυτό θα πρέπει να το δούμε».

Την πεποίθησή του ότι η συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική αναμέτρηση θα είναι μεγάλη εξέφρασε, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, επισημαίνοντας ότι η κοινωνία επιθυμεί να εκφραστεί μέσα από ένα καινούργιο πολιτικό κίνημα που δεν θα βαρύνεται από τα παλιά λάθη.

«Υποχρέωσή μας είναι να κοιτάξουμε προς το μέλλον και να δώσουμε απαντήσεις για το μέλλον, για τα παιδιά μας. Προφανώς θα πάρουμε μαζί μας τα καλά του παρελθόντος -όλοι συμφωνούμε σε αυτό- και θα πετάξουμε τα κακά του παρελθόντος. Ας μην γυρνάμε, λοιπόν, την κουβέντα στο χθες, γιατί βλέπω ότι κάποιοι συνυποψήφιοί μου αρέσκονται πολύ σε αυτήν την κουβέντα και δεν μιλάνε καθόλου για το μέλλον» ανέφερε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84.

Σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στις ΗΠΑ, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε πως είναι «θετικό που ο πρωθυπουργός εγκατέλειψε τα αντιδυτικά του αισθήματα» αλλά πρόσθεσε ότι «το πόσο θα πληρώσουμε το μάρμαρο αυτό θα πρέπει να το δούμε».

Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Θεοδωράκης επανέλαβε ότι «υποχρέωση των κομμάτων είναι να σκέφτονται τη διακυβέρνηση της χώρας κι εμείς δεν βγάζουμε την ουρά μας απ' έξω».

«Σαν προοδευτική ενωμένη παράταξη θα καταθέσουμε μία συγκεκριμένη πρόταση «διακυβέρνησης» στον νικητή με τις συγκεκριμένες προτεραιότητές μας -τα τρία πράγματα που είναι σημαντικά να γίνουν για τη χώρα- και θα περιμένουμε τη συγκεκριμένη απάντηση» συμπλήρωσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.