ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το... μπαλάκι του Παππά στη ΝΔ για το κοινωνικό μέρισμα

14:52 - 21 Οκτ 2017 | Πολιτική
Το... μπαλάκι στη ΝΔ πέταξε το πρωί του Σαββάτου με δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο οποίος κάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ψηφίσει υπέρ της διανομής κοινωνικού μερίσματος.

Για τη διανομή του πλεονάσματος προς τους αδυνάμους, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τους θεσμούς και κάλεσε την ΝΔ φέτος να υπερψηφίσει αυτά τα μέτρα, «παραδεχόμενη ότι τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν καλύτερα και είμαστε σε θέση να μοιράσουμε το πλεόνασμα στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη» ανέφερε ο Ν. Παππάς.

Σχολιάζοντας την έλευση των θεσμών από Δευτέρα στη χώρα, ο Ν. Παππάς είπε ότι απομένουν μόνο δευτερεύοντα ζητήματα, υπογραμμίζοντας το κλίμα τρόμου που για άλλη μία φορά προσπάθησε να φέρει το μιντιακό τοπίο. Ο κόσμος έχει πλέον γνώση, σχολίασε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, άλλοι προσπαθούν να κάνουν την «τρίχα τριχιά». Ως κυβέρνηση, πρόσθεσε ο Ν. Παππάς, πρέπει να πολλαπλασιάσουμε τις αντοχές της ελληνικής οικονομίας ώστε να βγει η χώρα δυναμικά στο 2018.

Για την κριτική που ασκείται στον ΣΥΡΙΖΑ για το ταξίδι στις ΗΠΑ, Ο Ν. Παππάς είπε ότι στην Ιστορία δεν υπήρξε αριστερή προοδευτική κυβέρνηση που να απέκλεισε χώρες στις οποίες ηγούνταν δεξιές κυβερνήσεις από τον διάλογο, χαρακτηρίζοντας παίκτη ασφάλειας τις ΗΠΑ στην περιοχή. Χαρακτήρισε «αστείες» τις κατηγορίες περί «παράδοσης» του Αλ. Τσίπρα, καθώς ήταν κάτι το οποίο έχει ακουστεί και σε προηγούμενα ταξίδια του Έλληνα πρωθυπουργού, ενώ υπογράμμισε ότι όσοι το λένε αυτό δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική. «Πρέπει να φύγουμε από αυτό το δίπολο του ψυχροπολεμικού κλίματος» πρόσθεσε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, ενώ αναφορικά με την ερώτηση δημοσιογράφου που ενόχλησε στη συνέντευξη Τύπου με τον Αμερικανό Πρόεδρο, ο Ν. Παππάς θύμισε παλιότερες δηλώσεις αντίπαλων πολιτικών κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ (όπως την ευχή Σόιμπλε να μην εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ) ως λογικές υπό το πρίσμα των ακροατηρίων τους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.