ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καυγάς Άδωνι - Καμμένου με φόντο τον Μαρινάκη

17:45 - 25 Οκτ 2017 | Πολιτική
Καυγάς Άδωνι - Καμμένου με φόντο τον Μαρινάκη
Τον Βαγγέλη Μαρινάκη... έμπλεξαν στη διαμάχη τους στη Βουλή για τα F-16 ο Πάνος Καμμένος και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Η κόντρα τους κατέληξε σε απειλές για μηνύσεις.

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε την Τετάρτη στη Βουλή πως δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία με τις ΗΠΑ για την αναβάθμιση των F-16, θέλοντας έτσι να πει πως οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης είναι υπερβολικές και βιαστικές.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε στη συνέχεια το λόγο και επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο λέγοντας πως... κρύβεται από τη Βουλή.

«Την περασμένη Δευτέρα είχε προγραμματιστεί η συζήτηση της ερώτησης του κ. Τσιάρα για το ταξίδι σας στο Λονδίνο. Ενημερώσατε την Βουλή ότι θα λείπετε στο εξωτερικό, αλλά το βράδυ πήγατε στην συναυλία της Κάρλα Μπρούνι. Κρύβεται ο υπουργός και είναι απαράδεκτο να μην απαντά σε ερώτηση για το Λονδίνο», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Καμμένος παρενέβη από τα υπουργικά έδρανα όπου βρισκόταν, φωνάζοντας: «Πήγαινε να πάρεις το μεροκάματό σου από τον Πειραιά».

«Μεροκάματα από τον Πειραιά;» αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε: «Εννοείτε  το γραφείο του κ. Μαρινάκη;  Άλλος πήγαινε στον Πειραιά. Εσύ με την γυναίκα σου πηγαίνατε στον κ. Μαρινάκη και προ των εκλογών του 2012 εσύ με τον οικονομικό σου διευθυντή πήγες και είδες τον κ. Κουρτάκη».

Μετά από αυτά, ο κ. Καμμένος ξαναπήρε το λόγο και απείλησε με μηνύσεις: «Με ορισμένους εδώ μέσα μπορώ να μιλάω μόνο με μηνύσεις και αγωγές...» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.