ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαριλάου Τρικούπη: Ενιαία ΚΟ θα προκύψει από το ενιαίο ψηφοδέλτιο

18:27 - 31 Οκτ 2017 | Πολιτική
Χαριλάου Τρικούπη: Ενιαία ΚΟ θα προκύψει από το ενιαίο ψηφοδέλτιο
H δημιουργία του ενιαίου φορέα προχωρά με σταθερά, αποφασιστικά και - όπως έχει αποδειχθεί - αποτελεσματικά βήματα και όχι με άλματα στο κενό, απαντά το ΠΑΣΟΚ στις επικρίσεις περί "μυστικής συμφωνίας" με τον Σταύρο Θεοδωράκη για διατήρηση των Κοινοβουλευτικών ομάδων ΔΗΣΥ και Ποταμιού ακόμα και μετά την εκλογή του επικεφαλής του νέου φορέα.

Ακόμα, από τη Χαριλάου Τρικούπη σημειώνουν:

Σχετικά με την κριτική για τις δύο κοινοβουλευτικές ομάδες επισημαίνουν ότι «από το ενιαίο ψηφοδέλτιο της παράταξης στις βουλευτικές εκλογές θα προκύψει η νέα ενιαία κοινοβουλευτική ομάδα. Μέχρι τότε στη Βουλή θα υπάρχει ενιαίο κέντρο υπό το νέο Επικεφαλής και πλήρης συντονισμός στη λειτουργία και δράση των κοινοβουλευτικών ομάδων».

«Μόνο με αυτόν τον τρόπο και για αυτή τη μεταβατική περίοδο θα αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητες που με την ψήφο του έδωσε ο λαός στα δύο κοινοβουλευτικά κόμματα που συμμετέχουν στο εγχείρημα για πιο αποτελεσματική αντιπολιτευτική δράση εντός του κοινοβουλίου» υποστηρίζουν.

«Διαφορετικά αδυνατίζουμε τα αντιπολιτευτικά μας όπλα και απεμπολούμε κοινοβουλευτικές δυνατότητες . Φυσικά και δεν πρέπει να κάνουμε τέτοια χάρη στον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη. Αυτά είναι απόρροια φανερής  κοινής λογικής και όχι αποτέλεσμα κρυφών συμφωνιών» καταλήγουν οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.