ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεύτερο debate για την Κεντροαριστερά: Ραντεβού στην ΕΡΤ2 στις 21:00

12:04 - 06 Νοε 2017 | Πολιτική
Δεύτερο debate για την Κεντροαριστερά: Ραντεβού στην ΕΡΤ2 στις 21:00
Στην τελική ευθεία για την εκλογή του προσώπου που θα ηγείται του φορέα της Κεντροαριστεράς, απόψε θα διεξαχθεί το δεύτερο και τελευταίο debate μεταξύ των υποψηφίων, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 στις 9 μ.μ.

Στοίχημα για τον φορέα αποτελεί το ενδιαφέρον που θα δείξουν οι πολίτες τόσο για την αποψινή μετάδοση όσο και για τη συμμετοχή στη διαδικασία.

Αναφορικά με την τηλεοτπική μετάδοση, στόχος είναι να ξεπεραστεί το ποσοστό τηλεθέασης του πρώτου debate, που θα αποτελούσε ένδειξη ενός αυξανόμενου ενδιαφέροντος από τους πολίτες για την προσεχή εκλογική διαδικασία.

Το προηγούμενο debate κινήθηκε σε χαμηλούς τόνους -η δομή του εξάλλου δεν βοηθά τον ζωηρό διάλογο-, ενώ το ενδιαφέρον εστιάστηκε κυρίως στη συμφωνία μεταξύ Γεννηματά και Θεοδωράκη για τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες των δύο κομμάτων.

Εν τω μεταξύ, αυτές τις ημέρες οι υποψήφιοι κλιμακώνουν τις εμφανίσεις τους. Η Φώφη Γεννηματά θα πραγματοποιήσει κεντρική συγκέντρωση στο Σπόρτιγκ την Πέμπτη. Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις στα Χανιά, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Ο κ. Καμίνης θα κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία με περιοδεία στη Θράκη ενώ θα πραγματοποιήσει μια ακόμα συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Την Τρίτη στο Γκάζι θα γίνει η συγκέντρωση του Νίκου Ανδρουλάκη. Την Τετάρτη θα πραγματοποίησει την κεντρική του ομιλία στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Τιτάνια, ο Κ. Γάτσιος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.