ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοντονής: Αντί να πληρώνουμε πρόστιμα, φτιάξαμε το νόμο Παρασκευόπουλου!

19:59 - 06 Νοε 2017 | Πολιτική
Κοντονής: Αντί να πληρώνουμε πρόστιμα, φτιάξαμε το νόμο Παρασκευόπουλου!
Από την αποθέωση του νόμου Παρασκευόπουλου, τώρα ο Σταύρος Κοντονής έφτασε στο σημείο να πάρει αποστάσεις. «Την πατρότητα της αποσυμφόρησης την έχει η ΝΔ και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε αρχικά ο υπουργός Δικαιοσύνης (απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή) και σημείωσε ότι ο νόμος Παρασκευόπουλου έγινε προκειμένου να μην πληρώνει η χώρα μας πρόστιμα που της είχαν επιβληθεί.

Με άλλα λόγια, αφέθηκαν ελεύθεροι ποινικοί εγκληματίες κι όχι μόνο, για να γλιτώσουμε χρήματα! «Θεωρούμε ότι είναι καλύτερο αντί για πρόστιμά και να γίνεται διεθνώς ρεζίλι αυτά τα χρήματα να αξιοποιούνται», υπογράμμισε επίσης ο Σ. Κόντονης, ενώ προανήγγειλε ότι θα έρθουν αλλαγές στον ποινικό και σωφρονιστικό κώδικα, που θα οδηγήσουν στην ουσιαστικά κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου.

«Με την μεταρρύθμιση που θα γίνει στον Σωφρονιστικό και Ποινικό Κώδικα θα επέλθει εκλογίκευση στις ποινές των δικαστηρίων, ώστε να μην χρειάζεται η Βουλή να ψηφίζει και η κυβέρνηση να εισηγείται αποσυφορητικούς νόμους και να επεμβαίνει στις αποφάσεις δικαστηρίων», κατέληξε υπουργός Δικαιοσύνης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.