ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεοδωράκης: Κάτω από 200.000 ψήφοι θα είναι αποτυχία

10:32 - 08 Νοε 2017 | Πολιτική
Θεοδωράκης: Κάτω από 200.000 ψήφοι θα είναι αποτυχία
Στις 200.000 ψηφοφόρους ανεβάζει τον πήχη για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, υποστηρίζοντας ότι διαφορετικά θα πρόκειται για αποτυχία.

Μιλώντας την Τετάρτη στον Σκάι, είπε ότι ζητούμενο είναι «να ενωθούμε για να πολλαπλασιαστούμε», όχι να ενωθούμε για «να σώσουμε τις καρέκλες μας».

Ανέφερε επίσης πως θα θεωρήσει αποτυχία ακόμα κι αν ο ίδιος κερδίσει τις εκλογές με συμμετοχή της τάξης των 150.000 ψήφων.

Αναφερόμενος στη διαμάχη του με τον Πάνο Καμμένο, τον οποίο έχει κατηγορήσει για συκοφαντική δυσφήμιση, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι θα καταθέσει αγωγή και μήνυση, ζητώντας χρηματική αποζημίωση περίπου 300.000 ευρώ από τον υπουργό Άμυνας.

Ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε πως η συμπεριφορά του κ. Καμμένου εγείρει σοβαρά ερωτήματα για το τι κάνουν οι υπουργοί της κυβέρνησης στον ελεύθερο χρόνο τους και κάλεσε τον ίδιο τον πρωθυπουργό να πάρει θέση.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Θεοδωράκης απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο συνεργάζεται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Αναφερόμενος στην ένοπλη επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Θεοδωράκης κάλεσε εκ νέου τον κ. Τόσκα να παραιτηθεί, λέγοντας πως η προβληματική κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια θα λυνόταν με την αποχώρησή του.


 
Τελευταία τροποποίηση στις 10:38 - 08 Νοε 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.