ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άδωνις: Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η πιο ζάμπλουτη στη Βουλή

18:11 - 08 Νοε 2017 | Πολιτική
Άδωνις: Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η πιο ζάμπλουτη στη Βουλή
Με αφορμή τις επιθέσεις που δέχεται η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα για τα Paradise Papers, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως η Κοινοβουλευτική του Ομάδα είναι "η πιο ζάμπλουτη που πέρασε ποτέ από την ελληνική Βουλή".

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στη Βουλή, κατηγόρησε την κυβερνητική πλειοψηφία ότι επιχειρεί να εμφανίσει ως μεγάλο σκάνδαλο και ανήθικη την επαγγελματική δραστηριότητα της Μαρέβα Μητσοτάκη, την ίδια ώρα που κορυφαίοι υπουργοί είναι ζάμπλουτοι με καταθέσεις στο εξωτερικό.

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Είστε η πιο ζάμπλουτη Κοινοβουλευτική Ομάδα που έχει περάσει από την ιστορία του ελληνικού Κοινοβουλίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφέρθηκε, μάλιστα ονομαστικά σε υπουργούς της κυβέρνησης, όπως τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Σταθάκη.
"Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε καταθέσεις 700.000 ευρώ σε τράπεζες της Μεγάλης Βρετανίας την περίοδο των «αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Είπε ακόμα ότι και ο Γιώργος Σταθάκης είχε ξεχάσει να δηλώσει στο πόθεν έσχες του ένα εκατομμύριο ευρώ.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος, όπως είπε, έχει ένα εκατομμύριο ευρώ σε τραπεζικά ιδρύματα στις Βρυξέλλες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.