ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγχαρητήρια της ΔΗΜΑΡ στη Φώφη Γεννηματά

10:54 - 20 Νοε 2017 | Πολιτική
Συγχαρητήρια της ΔΗΜΑΡ στη Φώφη Γεννηματά
"Συγχαρητήρια για την εκλογή σου ! Ήταν πολύ θετικό γεγονός οι μαζικές και ανοικτές διαδικασίες" ήταν οι πρώτες κουβέντες του Θανάση Θεοχαρόπουλου στο τηλεφώνημα του προέδρου της ΔΗΜΑΡ προς την επικεφαλής του νέου ενιαίου φορέα Φώφη Γεννηματά.

Λίγο νωρίτερα ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είχε δηλώσει: "Συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά για την εκλογή της στη θέση της επικεφαλής του νέου ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς μέσα από ανοιχτές μαζικές διαδικασίες. Η συμμετοχή των πολιτών και σήμερα είναι μία πολύ θετική εξέλιξη. Είναι ευθύνη όλων μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών και οι διερ­γα­σί­ες να οδηγήσουν σε έναν ισχυρό ενιαίο σοσιαλδημοκρατικό φορέα με στόχο την αλλαγή των πολιτικών συσχε­τι­σμών στην χώρα. Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί συνεχίζεται”. 

Πολύ θερμό όμως ήταν το κλίμα και στην επίσκεψη της τετραμελούς αντιπροσωπείας του κόμματος για να συγχαρούν για τη νίκη της την κ. Γεννηματά. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Μπουλμπασάκος ο εκπρόσωπος τύπου Γιάννης Αργυρός ο υπεύθυνος επικοινωνίας του κόμματος Θ Μαργαρίτης και ο υπεύθυνος οργανωτικού Τ. Δαρσινός όπου εκτός της κ. Γεννηματά συναντήθηκαν και με τους  γεμάτους χαμόγελα Μ. Οθωνα, Χρ.Πρωτόπαπα, Μιχ Χρυσοχοίδη, Ν Μπίστη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.