ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη σε βάρος του Καμμένου ο Πατεράκης

19:41 - 27 Νοε 2017 | Πολιτική
Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη σε βάρος του Καμμένου ο Πατεράκης
Οι αναφορές του Πάνου Καμμένου στη Βουλή στο όνομα του Γ. Πατεράκη προκάλεσαν την αντίδραση του επιχειρηματία, που σε δήλωσή του τονίζει πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ο Πάνος Καμμένος είπε στη Βουλή πως δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα από τον κ. Πατεράκη, τον οποίο χαρακτήρισε μάλιστα και "μέλος της συμμορίας την οποία εκπροσωπεί η ΝΔ".

Ο κ. Πατεράκης πάντως διαψεύδει τα λεγόμενα του κ. Καμμένου και σε δηλωσή του αναφέρει:

"Για μια ακόμη φορά, σήμερα, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας αναφέρθηκε σε μένα ισχυριζόμενος φευδή και συκοφαντικά στοιχεία εις βάρος μου. Προς αποκατάσταση της πλήρους αλήθειας θα ήθελα εδώ να αναφέρω τα εξής:

Με τον κ. Υπουργό επικοινώνησα τηλεφωνικώς μία φορά, για λίγα δευτερόλεπτα, στο πλαίσιο δε της τηλεφωνικής μου αυτής επικοινωνίας του ανέφερα επί λέξη τα εξής: «Κύριε Υπουργέ, θα ήθελα να μου δώσετε την ευκαιρία να σας συναντήσω προκειμένου να σας εξηγήσω ότι ουδέποτε υπήρξα έμπορος οπλών, όπως κατ' επανάληψη ανακριβώς έχετε αναφέρει».

Αυτός μου απάντησε ότι την συγκεκριμένη στιγμή δεν μπορούσε να μιλήσει και μου ζήτησε να τον καλέσω αργότερα. Αυτή ήταν η μοναδική τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του και αυτά είναι τα μόνα που πραγματικά ειπώθηκαν. Πρέπει να σημειωθεί ότι τόσο το κινητό μου τηλέφωνο, όσο και τα τηλέφωνα του γραφείου μου δεν είναι απόρρητα και ως εκ τούτου εκείνος τον οποίον καλώ έχει πάντα την δυνατότητα να δει τον αριθμό μου. Προκαλεί συνεπώς μεγάλη απορία για ποιο λόγο ο Υπουργός ανέφερε από το Βήμα της Βουλής ότι ζήτησε την βοήθεια της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να ανακαλύψει ότι πίσω από τον αριθμό του τηλεφώνου μου βρισκόμουν εγώ, δεδομένου ότι του είπα αμέσως ποιος είμαι. Οι αριθμοί των τηλεφώνων μου, τόσο του γραφείο όσο και το κινητό μου δεν είναι απόρρητοι, αποδεικνύουν ευθέως το ψέμα του υπουργού ότι έπρεπε να τους «ανακαλύψει» η αντιτρομοκρατική υπηρεσία στην οποία είπε πως προσέφυγε.

Το ήθος μου και η συμπεριφορά μου δεν θα μου επέτρεπε ποτέ να πω αυτά που ισχυρίστηκε ο κ. Καμμένος ότι δήθεν του είπα. Σημειώνω ότι σε συνέχεια της ως άνω τηλεφωνικής μας επικοινωνίας και καθώς ο υπουργός δεν δέχτηκε να με ακούσει, απέστειλα προς το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης επιστολή η οποία έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 246340, και την οποία δίδω στην δημοσιότητα για να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψη του ονόματος μου και της οικογένειας μου, από την διαρκή δυσφήμηση εις βάρος μου εκ μέρος του Υπουργού Εθνικής Αμύνης.

Δηλώνω ότι για την προστασία της τιμής και της υπολήψεως μου προτίθεμαι να καταφύγω άμεσα στην δικαιοσύνη και έχω ήδη δώσει εντολή για την κατάθεση των αναγκαίων ενδίκων βοηθημάτων".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.