ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σπυράκη:Η κα. Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον Σφακιανάκη

17:40 - 28 Νοε 2017 | Πολιτική
Σπυράκη:Η κα. Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον Σφακιανάκη
Η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει αναφορικά με τις σχέσεις του με τον κ. Σφακιανάκη, που εμπλέκεται στην υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Η κα. Σπυράκη είπε πως ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Σφακιανάκη, ενώ σημείωσε πως ούτε η Μαρέβα Μητσοτάκη γνωρίζει τον εν λόγω κύριο.

«Η κ. Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Σφακιανάκη και ήδη κινείται νομικά εναντίον των άθλιων συκοφαντών και των φερέφωνων του Μαξίμου», δήλωσε η εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Ακόμη, είπε ότι οι κ. Τσίπρας και Καμμένος «θα λογοδοτήσουν μαζί για το σκάνδαλο με τους μεσάζοντες και την απώλεια 66 εκατ. ευρώ από τα δημόσια ταμεία». «Οι Έλληνες έχουν καταλάβει ποιοι πήγαν να πάρουν μίζες», πρόσθεσε.

Παρατήρησε δε ότι «η Κυβέρνηση πιάστηκε “με τη γίδα στην πλάτη” και τώρα προσπαθεί να την ξεφορτωθεί», για να συμπληρώσει ότι «αφού πρώτα αρνήθηκε το αίτημα της Ν.Δ. να εξεταστούν κεκλεισμένων των θυρών όλα τα πρόσωπα που είχαν ανάμειξη στην υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, σήμερα δρομολόγησε τη σύγκληση της επιτροπής προκειμένου να ακυρώσει τη σκανδαλώδη συμφωνία».

Κατά την κ. Σπυράκη, «είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση, μέσα στον πανικό της από τις καθημερινές αποκαλύψεις, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κουκουλώσει την υπόθεση, ώστε να μην υπάρχει αντικείμενο περαιτέρω διερεύνησης».

«Να ξέρουν καλά όμως ότι κάθε προσπάθεια συγκάλυψης ή αντιπερισπασμού θα πέσει στο κενό. Η ιστορία θα φτάσει μέχρι τέλους και οι ευθύνες, πολιτικές και δικαστικές θα αποδοθούν σε όλους», κατέληξε η κα. Σπυράκη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.