ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Θράκη ο Ερντογάν - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

09:08 - 08 Δεκ 2017 | Πολιτική
Στη Θράκη ο Ερντογάν - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
Τη Θράκη επισκέπτεται σήμερα ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Εμινέ και τα μέλη της αποστολής της τουρκικής κυβέρνησης. Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μετά τις πληροφορίες για μεταφορά υποστηρικτών του Ερντογάν από τουρκικές πόλεις στην Κομοτηνή.

Ο κ. Ερντογάν αναμένεται να φτάσει στις 11.15 το πρωί στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, όπου εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης θα τον υποδεχτούν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υφυπουργός Γιάννης Αμανατίδης.

Στις 12.10 θα μεταβεί στο τζαμί Κιρ Μαχαλλέ της Κομοτηνής, για την προσευχή της Παρασκευής, στις 13.30 θα παρακαθίσει σε γεύμα στο ξενοδοχείο "Chris and Eve Mansion" και στις 16.00 θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης για την Τουρκία.

Η Αθήνα ανησυχεί μετά τις πληροφορίες για κινητοποίηση μεγάλου αριθμού τούρκων που αναμένεται να φτάσουν στην Κομοτηνή με ναυλωμένα λεωφορεία από τουρκικές πόλεις, ακόμη και από την Κωνσταντινούπολη, με στόχο να δημιουργήσουν κλίμα κατά την επίσκεψη Ερντογάν, ειδικά μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης, στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Εκφράζονται ανησυχίες για εμφάνιση ακραίων στοιχείων με τουρκικές σημαίες ή ακόμη και πανό με συνθήματα αλυτρωτικού περιεχομένου.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:03 - 08 Δεκ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.