ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καταγγελίες ΝΔ για σχέσεις Παπαδόπουλου με ISIS-Απάντηση ΥΠΕΘΑ

14:51 - 11 Δεκ 2017 | Πολιτική
Καταγγελίες ΝΔ για σχέσεις Παπαδόπουλου με ISIS-Απάντηση ΥΠΕΘΑ
Η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, έκανε νέες καταγγελίες τη Δευτέρα σχετικά με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία, λέγοντας μάλιστα ότι ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος είναι ο μόνο Έλληνας, όπλα του οποίου βρέθηκαν στον ΙSIS.

Ο κ. Παπαδόπουλος, πρόσθεσε η κ. Σπυράκη, καταγράφεται στο σύστημα επιτήρησης πιθανού λαθρεμπορίου όπλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως κατασκευαστής σφαιρών που βρέθηκαν στη Ράκκα.

Ειδικότερα, εξήγησε ότι σφαίρες που έχουν κατασκευαστεί στην περιοχή της Αξιούπολης του Κιλκίς, σύμφωνα με το έγγραφο της ΕΕ με ημερομηνία Ιουλίου του 2014, βρέθηκαν στη Ράκκα.

Καλούμε την κυβέρνηση, είπε, να μας εξηγήσει αν ήλεγξε ή όχι τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος εμφανίστηκε ως ενδιάμεσος, μεταφορέας και ενδιαφερόμενος να επενδύσει στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.

Απάντηση ΥΠΕΘΑ

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας απάντησε στα όσα είπε η Μαρία Σπυράκη με ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία αναφέρει:

"Το 2014, όπως καταθέσαμε και στη Βουλή, όταν ήταν Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας η κ. Γεννηματά, ο κ. Παπαδόπουλος συνομιλούσε με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα. Ας καλέσει η κ. Σπυράκη τον πολιτικό εταίρο της να της λύσει όλες τις απορίες.

Αυτού του είδους η άσκηση πολιτικής είναι επικίνδυνη για την πατρίδα".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.