ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοτζιάς: Ο Ερντογάν μετάνιωσε για τη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ

18:51 - 14 Δεκ 2017 | Πολιτική
Κοτζιάς: Ο Ερντογάν μετάνιωσε για τη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ
Ενημερώνοντας τα μέλη της διαρκούς κοινοβουλευτικής επιτροπής εθνικής άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, ο Νίκος Κοτζιάς αποκάλυψε πως ο Τούρκος Πρόεδρος μετάνιωσε για τη συνέντευξη που έδωσαν στον ΣΚΑΪ, πριν έρθει στη χώρα μας.

«Υπήρξε μια μετακίνηση, δεν λέω σεισμική, ανάμεσα στις απόψεις που εξέφρασε πριν έρθει και σε αυτά που είπε έπειτα από δύο ημέρες στην Ελλάδα» υποστήριξε ο κ. Κοτζιάς για όσα είπε ο κ. Ερντογάν και υπογράμμισε πως ο Τούρκος Πρόεδρος είχε αρχικά συμφωνήσει να δώσει συνέντευξη στο ΑΜΠΕ, αλλά άλλαξε γνώμη έπειτα από πιέσεις που δέχθηκε.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε πως ο κ. Ερντογάν είπε στα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης πως "φαίνεται ότι έκανα λάθος".

Ο Νίκος Κοτζιάς ισχυρίστηκε επίσης ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε συμφωνήσει να δώσει συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αλλά υπαναχώρησε από την απόφασή του έπειτα από παρέμβαση του επιχειρηματία Ατζούν ο οποίος είναι σύμβουλός του και συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ λόγω του reality show «Survivor».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.