ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λωζάνη και Survivor: Τι απαντά ο Σκάι στον Κοτζιά

10:12 - 15 Δεκ 2017 | Πολιτική
Λωζάνη και Survivor: Τι απαντά ο Σκάι στον Κοτζιά
Απάντηση στον Νίκο Κοτζιά δίνει ο Σκάι, μετά τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πιέστηκε να δώσει συνέντευξη στον Αλέξη Παπαχελά λόγω συνεργασίας του καναλιού με τον τούρκο παραγωγό του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Συγκεκριμένα, ο Σκάι αναφέρει ότι ο κ. Κοτζιάς βασίζεται σε «σενάρια δήθεν προ- συνεννοήσεων», «υιοθετώντας συνωμοσιολογική ρητορική του διαδικτύου».

Ο υπουργός, συνεχίζει ο Σκάι, παραγνωρίζει το γεγονός ότι ο τούρκος πρόεδρος έχει παραχωρήσει στο δημοσιογράφο και διευθυντή της εφημερίδας «η Καθημερινή» τουλάχιστον άλλες τέσσερις συνεντεύξεις στο παρελθόν.

Μιλώντας, χθες, σε επιτροπή της Βουλής, ο υπουργός Εξωτερικών ανέφερε πως «η μοναδική αλλαγή που υπήρξε στο πρόγραμμα Ερντογάν ήταν η συνέντευξη που είχε συμφωνήσει να δώσει στο ΑΜΠΕ και τελικά έδωσε στον ΣΚΑΪ. Γιατί έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ; Γιατί ο διευθυντής επικοινωνίας του ο οποίος είναι Τούρκος (σ.σ ο Ατζούν Ιλιτζαλί), συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ για το reality 'Survivor'...».

Ο κ. Κοτζιάς είπε ακόμη ότι «υπήρξε μια μετακίνηση, δεν λέω σεισμική, ανάμεσα στις απόψεις που εξέφρασε (σ.σ. ο κ. Ερντογάν) πριν έρθει και σε αυτά που είπε έπειτα από δύο ημέρες στην Ελλάδα».

Κανέλλη: Αφελές να πιστεύει κανείς ότι ο Ερντογάν έθεσε θέμα Λωζάννης λόγω... ΣΚΑΪ

Παίρνοντας τον λόγο η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη αντέκρουσε τα επιχειρήματα του κ. Κοτζιά περι ανατροπής του προγράμματος λόγω ΣΚΑΪ. «Μας είπατε ότι το θέμα προέκυψε από μια αθέτηση της συμφωνίας αναφορικά με το αν θα έδινε συνέντευξη στο ΑΠΕ. Συγγνώμη που σας το λέω, αλλά είναι αφελές να το πιστέψει κάποιος για τον τούρκο πρόεδρο ότι ήγειρε θέμα Λωζάννης επειδή πήρε την συνέντευξη ο Παπαχελάς και ο ΣΚΑΪ και δεν θα το έθετε αν η συνέντευξη δινόταν στο ΑΠΕ» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 10:15 - 15 Δεκ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.