ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνέδριο ΝΔ: Στο επίκεντρο το κυβερνητικό πρόγραμμα

11:10 - 16 Δεκ 2017 | Πολιτική
Συνέδριο ΝΔ: Στο επίκεντρο το κυβερνητικό πρόγραμμα
Με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και κεντρικό σύνθημα «Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα» ανοίγει το πρωί του Σαββάτου το 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ένα συνέδριο αρχών και θέσεων στο οποίο θα τεθεί επί τάπητος το κυβερνητικό πρόγραμμα.

Το συνέδριοπραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος». Το «παρών» αναμένεται να δώσουν περί τα 2.800 στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχουν την ιδιότητα του συνέδρου και θα συμβάλλουν με τις προτάσεις τους στη διαμόρφωση του κυβερνητικού προγράμματος. 

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις στελεχών, όπως της Ντόρας Μπακογιάννη το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ ξεχωριστό τόνο θα δώσουν πρόσωπα εκτός πολιτικής που έχουν κληθεί ως προσκεκλημένοι ομιλητές, όπως ο ηθοποιός και σληνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Το «παρών» στο συνέδριο θα δώσουν όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, όπως και οι προγραμματισμένες για την Κυριακή ομιλίες του Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται από τους οργανωτές στις ομιλίες της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη. Νωρίτερα θα μιλήσει ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας του Π. Ρήγας, ενώ θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τους αντιπροέδρους της Βουλής Γιώργο Λαμπρούλη του ΚΚΕ και Μάριο Γεωργιάδη της Ένωσης Κεντρώων καθώς και τον γραμματέα των ΑΝΕΛ Θύμιο Δρόσο.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:18 - 16 Δεκ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.