ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα μηνύματα Καραμανλή - Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ

12:48 - 16 Δεκ 2017 | Πολιτική
Τα μηνύματα Καραμανλή - Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ
Μηνύματα ενότητας και ετοιμότητας για την επόμενη ημέρα εξέπεμψαν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενοι στο συνέδριο της ΝΔ.

«Η παράταξή μας προχωρά στο Συνέδριό της που έχει ξεχωριστή σημασία. Γιατί σε αυτό το Συνέδριο η Νέα Δημοκρατία θα αναδείξει το σχέδιό της για την ανάταξη της χώρας μας, με προτεραιότητες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, με πρώτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση. Όπως πολλές φορές στην ιστορία της η Παράταξή μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή. Και αυτό είναι στο χέρι όλων μας. Καλή επιτυχία» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προσερχόμενος στο συνέδριο.

«Είμαστε σήμερα εδώ, ενωμένοι μπροστά στις ευθύνες μας και μπροστά στη νίκη που έρχεται» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προσερχόμενος στο 11ο συνέδριο της ΝΔ.

Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία στο πλαίσιο του συνεδρίου, αύριο το μεσημέρι.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:13 - 16 Δεκ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.