ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος

12:30 - 16 Δεκ 2017 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος
Με σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, άνοιγμα στη Φώφη Γεννηματά και μνεία στις περιόδους Καρμανλή και Σαμαρά άνοιξε τις εργασίες του 11ου συνεδρίου της ΝΔ ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης. «Το ρολόι των εκλογών χτυπάει αντίστροφα για να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος» ανέφερε.

Ανέφερε πως στόχος της ΝΔ είναι να ενώσει τον λαό και να αποδείξει στους πιο καχύποπτους ότι «είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα».

«Δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψέματα, με την ανικανότητα, με τη φαυλότητα των σημερινών κυβερνώντων» είπε.

Έκανε ειδική αναφορά στον Κώστα Καραμανλή που -όπως είπε- έφερε τη ΝΔ στην εξουσία έπειτα από 11 χρόνια και στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος «μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο κράτησαν την Ελλάδα στην Ευρωζώνη».

Ακολούθησε το άνοιγμα στη Φώφη Γεννηματά και στον Σταύρο Θεοδωράκη οι οποίοι δίνουν το παρών στην έναρξη του συνεδρίου της ΝΔ.

«Αγαπητή Φώφη Γενηματά που σε λίγο θα βρεθείς μαζί μας» ήταν η ακριβής διατύπωση του προέδρου της ΝΔ ο οποίος συνέχισε: «Η εθνική ανάγκη της αντιμετώπισης της κρίσης μας έφερε δίπλα-δίπλα συμμάχους».

«Γιατί η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κατάφερε να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και να δρομολογήσει την έξοδο από την κρίση. Βάλαμε την πατρίδα πάνω από τα κόμματα ως υπεύθυνοι, ως πατριώτες πολιτικοί» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι το Κίνημα Αλλαγής θα συμβάλλει στην νέα πολιτική πραγματικότητα.

Απευθυνόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι πολύ συχνά οι διαφορές μεταξύ της ΝΔ και του Ποταμιού είναι «δυσδιάκριτες». 

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι είναι η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος και πως το ρολόι των ελογών «χτυπάει αντίστροφα».

«Δεν είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε στην ανέχεια. Αξίζουμε το καλύτερο και θα διεκδικήσουμε το μέλλον με μπροστάρη τη Νέα Δημοκρατία, η αλλαγή έρχεται. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και σ' αυτό συμφωνούν η Φώφη και ο Σταύρος. Ο κ.Τσίπρας δεν αξίζει άλλη ευκαιρία. Του δόθηκε δύο φορές η ευκαιρία να κυβερνήσει και απέτυχε οικτρά», πρόσθεσε. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.