ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης προς ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ: Γυρίστε τους την πλάτη

16:44 - 17 Δεκ 2017 | Πολιτική
Μητσοτάκης προς ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ: Γυρίστε τους την πλάτη
«Τους δώσατε δύο ευκαιρίες, μια αντιμνημονιακή και μια μνημονιακή. Απέτυχαν και στις δύο, σας εξαπάτησαν. Γυρίστε τους την πλάτη» προέτρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το 2015, κατά το κλείσιμο των εργασιών του 11ου συνεδρίου της ΝΔ.

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του στην κυβέρνηση σημείωσε ότι «ήρθαν στην εξουσία λέγοντας αναρίθμητα ψέματα, φτωχοποίησαν τη μεσαία τάξη, την κοινωνία, κάνουν ό,τι μπορούν για να διχάσουν τους Έλληνες».

Είπε ακόμη πως η Ελλάδα έχει πληρώσει με δύο αχρείαστα μνημόνια τα τρία χρόνια εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

«Απαξιώνουν τους βασικούς θεσμούς της δημοκρατίας, κάνουν τους πολίτες να αποστρέφονται την πολιτική, φέρνουν ανέχεια, ανασφάλεια, πολλαπλασιάζουν την αδικία, χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη για τη χώρα» πρόσθεσε.

«Αργά ή γρήγορα θα στηθούν οι κάλπες και τότε οι σημερινοί κυβερνώντες θα πάρουν το μάθημά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά και επισήμανε ότι «αν δεν είχε ανατραπεί η κυβέρνηση Σαμαρά, η χώρα θα είχε βγει προ πολλού από τα μνημόνια, αυτή είναι μια αναμφισβήτητη ιστορική αλήθεια».

Ο κ. Μητσοτάκης ακόμη σημείωσε: «Eίμαστε έτοιμοι να φέρουμε την ελπίδα, να κάνουμε την Ελλάδα δυνατή. Το όραμά της η ΝΔ θα το υλοποιήσει ενωμένη και ανανεωμένη, στηριγμένη στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού».

Ακόμη, τόνισε την ανάγκη να σταματήσει η ισοπεδωτική λογική ότι «όλοι είμαστε ίδιοι στην πολιτική», γιατί -όπως είπε- δεν είμαστε όλοι ίδιοι και πρέπει να αγωνιστούμε κόντρα στη μοιρολατρία ότι για όλα αποφασίζουν οι ξένοι.

«Η ΝΔ δεν έχει ταξικό πρόσημο»

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι η ΝΔ αλλάζει, μαθαίνει από τα λάθη της και πρόσθεσε ότι είναι το κόμμα που ενώνει φτωχούς και πλούσιους, γιατί δεν έχει ταξικό πρόσημο.

Παραδέχθηκε ότι το κόμμα έχει ευθύνες για τις παθογένειες της μεταπολίτευσης που έφεραν τη χώρα στην κρίση, προσθέτοντας ότι ευθύνες φέρουν ευθύνες όλα τα πολιτικά κόμματα. 

Τελευταία τροποποίηση στις 16:40 - 17 Δεκ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.