ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπαγγελόπουλος για πόθεν έσχες: Ούτε βήμα πίσω

17:52 - 19 Δεκ 2017 | Πολιτική
Παπαγγελόπουλος για πόθεν έσχες: Ούτε βήμα πίσω
Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μίλησε για την υπόθεση της ακύρωσης του νόμου για το πόθεν έσχες από το ΣτΕ και τόνισε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα νομοθετήσει εκ νέου μετά τις γιορτές.

Τη δήλωση αυτή έκανε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ολόκληρη η δήλωση προς το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων του κ. Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής:

«Ως πρώην εισαγγελέας θέλω να διευκρινίσω ότι όταν η Δικαιοσύνη πληγώνεται ιδίως όταν αυτοτραυματίζεται, πονάω και ματώνω μαζί της. Ως απλός σκεπτόμενος πολίτης πάντα έχω κατά νου ότι σε όλες τις θρησκείες και σε όλα τα φιλοσοφικά ρεύματα η μάχη μεταξύ καλού και κακού είναι υπαρκτή και είναι αέναη. Ως αρμόδιος υπουργός κατά της Διαφθοράς δηλώνω ότι η κυβέρνηση μετά τις γιορτές θα νομοθετήσει για το «πόθεν έσχες» και θα λύσει όλα τα προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο. Στην μάχη υπέρ της διαφάνειας και κατά της διαφθοράς η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω. Στη συζήτηση που θα διεξαχθεί στη Βουλή θα αποκαλυφθούν πολλά και για πολλούς».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.