ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κόντρα Καμμένου - Μπακογιάννη για το Σκοπιανό

17:54 - 29 Δεκ 2017 | Πολιτική
Κόντρα Καμμένου - Μπακογιάννη για το Σκοπιανό
Δριμεία κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και της Ντόρας Μπακογιάννη, για το Σκοπιανό.

Ο κ. Καμμένος σχολιάζοντας τις δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ημέρες εορτών καταλαβαίνουμε ότι της κ. Μπακογιάννη της λείπουν τα δώρα της Siemens, τα πληρωμένα δείπνα του κ. Χριστοφοράκου, ενώ μετά την αποπομπή της από τον αδελφό της νοσταλγεί τις εποχές που μετρούσε ο λόγος της και δεν μπορεί πλέον να την παρηγορήσει ούτε ο κουμπάρος της που ετοιμάζεται να απολογηθεί για το μισό ποινικό κώδικα».

Παράλληλα συμπλήρωσε  «Της εύχομαι με το ξεχασμένο και αδήλωτο εκατομμύριο στο Λονδίνο να απαλύνει τον πόνο της. Όσον αφορά το όνομα των Σκοπίων ας αφήσει να το χειριστούν οι πολιτικοί προϊστάμενοί της κ.κ. Σαμαράς και Γεωργιάδης», καταλήγει ο κ. Καμμένος.

Η απάντηση Μπακογιάννη

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» απάντησαν συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Πρόσθεσαν μάλιστα πως «αν αυτό δεν είναι κατανοητό, ο κ. Καμμένος να ανοίξει το λεξικό του Μπαμπινιώτη...».

Υπενθυμίζεται πως η βουλευτής της ΝΔ, σε δήλωσή της, είχε τονίσει πως δεν υπάρχει ενιαία κυβερνητική γραμμή επί του σοβαρού θέματος και ως εκ τούτου η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει «Η κυβέρνηση, από την ώρα που δεν έχει μία ενιαία γραμμή πάνω σε ένα τέτοιο σοβαρό εθνικό θέμα, πρέπει να φύγει. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Είναι μία επικίνδυνη κυβέρνηση, η οποία δεν αντιλαμβάνεται το βάρος της ευθύνης της στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων. Και αυτό είναι μία βαριά κουβέντα που λέω, αλλά σας τη λέω με παρρησία και πολύ ξεκάθαρα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.