ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπέβαλε παραίτηση από υφυπουργός Παιδείας ο Ζουράρις

15:28 - 14 Ιαν 2018 | Πολιτική
Υπέβαλε παραίτηση από υφυπουργός Παιδείας ο Ζουράρις
Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας υπέβαλε με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Κώστας Ζουράρις. Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο ο πρωθυπουργός θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις μετά την συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο τη Δευτέρα.

«Βαίνουμε προς αυτήν την κατεύθυνση», επιβεβαίωναν νωρίτερα κυβερνητικές πηγές και τελικά ο Κώστας Ζουράρις πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την κυβέρνηση.

Μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο Κώστας Ζουράρις έκανε υβριστικές δηλώσεις σε βάρος του Ολυμπιακού και του Άρη, γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Η πιο ηχηρή από αυτές προέρχεται από τους ΑΝΕΛ, με τον Δημήτρη Καμμένο να ζητά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση.

«Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση», είπε το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ ο κ. Καμμένος και συνέχισε:

«Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα».

«Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» επέμεινε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Δεν χωράει ούτε το "ποιητική αδεία". Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού» κατέληξε ο Δημήτρης Καμμένος

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 15:29 - 14 Ιαν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.