ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώθηκε το μίνι υπουργικό για Σκοπιανό:Δεν αλλάζει γραμμή η κυβέρνηση

18:59 - 26 Ιαν 2018 | Πολιτική
Ολοκληρώθηκε το μίνι υπουργικό για Σκοπιανό:Δεν αλλάζει γραμμή η κυβέρνηση
Στις 17.30 το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του «μίνι» Υπουργικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Δεν έγιναν δηλώσεις, με κυβερνητικές πηγές να αρκούνται να σχολιάσουν πως "δεν αλλάζει η γραμμή της κυβέρνησης".

Στη συνάντηση συμμετείχε όλη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών (οι κ.κ. Κοτζιάς, Κατρούγκαλος, Αμανατίδης, Κουίκ), ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και οι υπουργοί Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς, Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, Περιβάλλοντοςκαι Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Κατά τη συνάντηση έγινε ενημέρωση για τις επαφές του πρωθυπουργού στο Νταβός, τόσο στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ όσο και στο περιθώριο του, και συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν φυσικά το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, για το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας είχε νωρίτερα και κατ` ιδίαν συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο, ενώ το Σάββατο θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.