ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυρίτσης: Άθλια και αισχίστου είδους η ομιλία Μ.Θεοδωράκη

13:35 - 05 Φεβ 2018 | Πολιτική
Κυρίτσης: Άθλια και αισχίστου είδους η ομιλία Μ.Θεοδωράκη
Ιδιαίτερα επικριτική στάση απέναντι στην ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη κράτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης σε δημόσια τοποθέτηση του.

Μάλιστα προχώρησε σε χαρακτηρισμούς όπως «άθλια» και «αισχίστου είδους» συμπληρώνοντας ότι «βασίζονταν σε θεωρίες συνωμοσίας ότι οι κακοί ξένοι θα μας πάρουν τη Μακεδονία».

Σε ό,τι αφορά το συλλαλητήριο και τον κόσμο που έδωσε το «παρών» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «νομιμοποίησαν τη Χρυσή Αυγή, που μετείχε συντεταγμένα, με τους επικεφαλής της». Παράλληλα πρόσθεσε ότι «τον τόνο σε μία διαδήλωση δεν δίνουν οι μεμονωμένοι διαδηλωτές αλλά όσοι μετέχουν οργανωμένα».

Ερωτηθείς για τη στάση του κυβερνητικού εταίρου, Πάνου Καμμένου, τόνισε ότι «γενικά η στάση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το Σκοπιανό είναι λανθασμένη» ενώ όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις εξέφρασε την εκτίμηση ότι πρέπει «να καταλήξουμε σε λύση που θα θεωρηθεί από τις δύο κοινωνίες win – win».

Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να λυθεί το ζήτημα με τη μόνη γειτονική χώρα των Βαλκανίων με την οποία δεν είχαμε ποτέ πολεμική διένεξη» σημείωσε ο Γιώργος Κυρίτσης.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:43 - 05 Φεβ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.