ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης:Αυτά θα είναι τα δύο πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησής μου

08:51 - 07 Φεβ 2018 | Πολιτική
Μητσοτάκης:Αυτά θα είναι τα δύο πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησής μου
Τα δύο πρώτα νομοσχέδια που θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή, όταν και εφόσον γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία αποκάλυψε την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της ομιλίας του στα Growth Awards που διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ έδωσε την υπόσχεση ότι τα δύο πρώτα νομοσχέδια που θα καταθέσει η ΝΔ ως κυβέρνηση της χώρας θα αφορούν στην αναμόρφωση του φορολογικού πλαισίου και σε έναν νέο αναπτυξιακό πλαίσιο που θα μειώνει την γραφειοκρατία εξαλείφοντας τα αντικίνητρα που υπάρχουν στην διενέργεια επενδύσεων.

Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης,εστίασε ακόμα στις δομικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα ώστε να απελευθερωθούν οι δημιουργικές της δυνάμεις από τα δεσμά του κρατισμού. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο σχέδιό του για τη μεταρρύθμιση του κράτους, τη μείωση της φορολογίας και των εισφορών καθώς και το συνολικό πλέγμα των πολιτικών που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

Σε ερώτηση αν το κόμμα του διαθέτει ενιαία αντίληψη έναντι των απαιτούμενων μεταρρυθμιστικών αλλαγών ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε κατηγορηματικός τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί επ’ αυτού καμία κομματική απόκλιση ή διαφοροποίηση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.