ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Γενναίο μεταρρυθμιστικό σοκ χρειάζεται η χώρα

09:30 - 07 Φεβ 2018 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Γενναίο μεταρρυθμιστικό σοκ χρειάζεται η χώρα
«Η χώρα χρειάζεται ένα γενναίο μεταρρυθμιστικό σοκ. Ένα τολμηρό μεταρρυθμιστικό σχέδιο που με ταχύτατους ρυθμούς θα απελευθερώσει την επιχειρηματικότητα και όλες τις υγιείς δυνάμεις. Προς αυτή την κατεύθυνση θα είμαι αδιαπραγμάτευτος».

Αυτά μεταξύ άλλων επισήμανε χθες το βράδυ μιλώντας στην εκδήλωση των βραβείων Growth Awards στο Μέγαρο Μουσικής που διοργάνωσε για 2η συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grand Thornton o πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για την ανάγκη να υπάρξει μια νέα συμφωνία με την κοινωνία και όλους τους παραγωγικούς φορείς, τονίζοντας με έμφαση ότι οι Έλληνες επιχειρηματίες και όλη η εγχώρια επιχειρηματικότητα μπορούν να εμπιστευτούν τον ίδιο και τη Νέα Δημοκρατία.

Αυτό, το τόνισε με έμφαση ο κ. Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας ότι «πρέπει να αναδείξουμε την επιχειρηματική αριστεία χωρίς κόμπλεξ και ενοχές».

Αναφερόμενος στις τρεις κύριες ενέργειες που στις πρώτες 90 ήμερες θα δώσει απόλυτη προτεραιότητα ώστε να «λύσει» την επιχειρηματικότητα από τα δεσμά της στασιμότητας είναι:

1) Η οργάνωση της κυβέρνησης

2) Καινούργιο φορολογικό νομοσχέδιο

3) Γραφειοκρατική αποκάθαρση, ώστε να πάψει το δαιδαλώδες σύστημα να «σκοτώνει» την επιχειρηματικότητα, συμπληρώνοντας ότι «δεν μπορούμε να περπατάμε όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος τρέχει». 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.