ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεοδωράκης: Δυστυχώς το φάρμακο έγινε πρωτοσέλιδο για τον λάθος λόγο

14:21 - 07 Φεβ 2018 | Πολιτική
Θεοδωράκης: Δυστυχώς το φάρμακο έγινε πρωτοσέλιδο για τον λάθος λόγο
Μιλώντας σε εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν μπορούσε ασφαλώς να μην αναφερθεί στην υπόθεση Novartis, τονίζοντας πως "δυστυχώς το φάρμακο έγινε πρωτοσέλιδο για τον λάθος λόγο".

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ακόμα ότι "ο χώρος του φαρμάκου χρειάζεται καθαρές συμφωνίες, καθαρό ρυθμιστικό πλαίσιο, καθαρές σχέσεις και τελικά καθαρές δουλειές. Όσο αυτά τα όρια καταπατώνται, τόσο αυτοί που κερδίζουν είναι οι επιτήδειοι και οι κολλητοί της κάθε εξουσίας".

Επισήμανε ότι "είμαστε αποφασισμένοι", αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται τόσο συλλογική, όσο και ατομική προσπάθεια, για την ενίσχυση των ελληνικών προϊόντων και των ελληνικών φαρμάκων και υπογράμμισε τη σημασία της διόρθωσης των στρεβλώσεων και των αδυναμιών στην πολιτική υγείας, ώστε το ελληνικό φάρμακο να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ελληνική οικονομία.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξήρε την προσπάθεια που καταβάλουν τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας για τη δημιουργία θέσεων εργασίας στην χώρα, καθώς έτσι, όπως είπε, συμβάλλουν στο συλλογικό καλό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.