ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκουρλέτης: «Πολιτικός σεισμός» από το σκάνδαλο της Novartis

14:38 - 07 Φεβ 2018 | Πολιτική
Σκουρλέτης: «Πολιτικός σεισμός» από το σκάνδαλο της Novartis
Ως ακραία έκφραση της διαφθοράς και αποτύπωμα του παλαιότερου κυρίαρχου πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα, χαρακτήρισε το σκάνδαλο Novartis ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Χαρακτηριστικά δήλωσε «Ο κόσμος ζητεί πλέον, και δικαίως, αυτό το μέγα σκάνδαλο της Novartis να αποκαλυφθεί σε όλες του τις διαστάσεις». Συνεχίζοντας είπε «και αν πρόκειται περί αυτού και επιβεβαιωθεί, αντιλαμβάνεστε ότι είναι μία υπόθεση που πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους και να αποδοθούν οι αντίστοιχες ευθύνες αδιακρίτως»

Παράλληλα σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου περί ανυπαρξίας κράτους δικαίου στην Ελλάδα, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε πως  «Έχουν κάθε δικαίωμα να το λένε. Από τη στιγμή μάλιστα που τα ονόματά τους εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση θα κληθούν να αποδείξουν εάν έχουν σχέση με την υπόθεση, εάν οι κατηγορίες που τους αποδίδονται ευσταθούν. Εκείνο που για την ώρα θέλω να διαπιστώσω είναι ότι βλέπω έλλειψη ψυχραιμίας, έναν εκνευρισμό που αποπνέει τελικά μάλλον μία κατάσταση ενοχής. Εκείνο που ζητά ο κόσμος πλέον, και δικαίως, είναι αυτό το μέγα σκάνδαλο να αποκαλυφθεί σε όλες του τις διαστάσεις».

Τέλος σε ότι αφορά τις αντιδράσεις για τους προστατευόμενους μάρτυρες, ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι δεν είναι μια πρακτική που ανακαλύφθηκε τώρα και ότι αυτό δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσει η έρευνα σε βάθος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.