ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεννηματά σε Μοσκοβισί: Ελάφρυνση χρέους και μείωση των πλεονασμάτων

13:35 - 08 Φεβ 2018 | Πολιτική
Γεννηματά σε Μοσκοβισί: Ελάφρυνση χρέους και μείωση των πλεονασμάτων
Τη χαρά της "που είχαμε την ευκαιρία σήμερα να φιλοξενήσουμε τον επίτροπο και φίλο Ευρωσοσιαλιστή Πιερ Μοσκοβισί" εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντηση που είχαν το πρωί της Πέμπτης.

"Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση. Συζητήσαμε για το τέλος του προγράμματος ενώ προσωπικά εξέφρασα την αγωνία, ότι δεν θεωρώ ότι το τέλος του προγράμματος κατ’ ανάγκη σημαίνει και την οριστική και ασφαλή έξοδο της χώρας από την κρίση", τόνισε η κα. Γεννηματά και πρόσθεσε:

"Ζήτησα την στήριξή του σε τρεις στόχους που πρέπει να θέσει αυτή την στιγμή η Ελλάδα: την άμεση ελάφρυνση του χρέους που συνεπάγεται και μείωση των στόχων για τα πλεονάσματα και βεβαίως ένα σχέδιο ανάπτυξης, προσέλκυσης επενδύσεων και κοινωνικής δικαιοσύνης που είναι απολύτως απαραίτητο. Ένα δικό μας εθνικό σχέδιο για να μπορέσουμε όχι μόνο να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση αλλά να αφήσουμε οριστικά πίσω μας τα αδιέξοδα".

Τέλος, σημείωσε: "Βεβαίως είχαμε την ευκαιρία να κουβεντιάσουμε και για την εξέλιξη του Κινήματος Αλλαγής, για τη δυναμική που αναπτύσσει και το προσεχές συνέδριό μας, στο οποίο ελπίζω να βρει το χρόνο και τη δυνατότητα να είναι παρών".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.