ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αβραμόπουλος: Να αποσυρθεί η ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα

13:53 - 09 Φεβ 2018 | Πολιτική
Αβραμόπουλος: Να αποσυρθεί η ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα
Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος χαρακτήρισε "άθλια" την υπόθεση Novartis και προανήγγειλε την πρόθεσή του να καταθέσεις μηνύσεις.

«Εδώ και δεκαετίες προσφέρω στην πατρίδα με σκοπό τη διαφάνεια. Εκφράζω την αγανάκτηση και λύπη μου γιατί αυτή τη συγκεκριμένη στιγμη ο δημόσιος διάλογος μονοπωλείται από μια υπόθεση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της σκευωρίας. Αυτή η υπόθεση δεν με αγγίζει με κανένα τρόπο» ξεκαθάρισε ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Mεταξύ άλλων ο Έλληνας επίτροπος Μετανάστευσης έκανε λόγο για καθοδηγούμενη ψευδορκία, και για μια σκοτεινή υπόθεση, που βαραίνει ως σκιά την κοινωνία.

Κάνοντας λόγο για «θλιβερή υπόθεση συκοφαντίας θλιβερών ψευδομαρτύρων με κουκούλα» ο κ. Αβραμόπουλος είπε πως «καταθέτω μηνυτήρια αναφορά κατά των ψευδομαρτύρων και ζητώ από τον Άρειο Πάγο να αποσύρει την ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα. Έχει υποχρέωση να το κάνει. Οι μαρτυρίες βασίζονται σε αόριστες φήμες, δεν βασίζονται σε κανένα στοιχείο».

«Αν δεν αποκατασταθεί η νομιμότητα θα φέρω το ζήτημα στο σύνολο των θεσμών για να αποκατασταθεί το κράτος δικαίου στην Ελλάδα» τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.