ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζανακόπουλος για Novartis: Προανακριτική για όλα τα πολιτικά πρόσωπα

14:53 - 09 Φεβ 2018 | Πολιτική
Τζανακόπουλος για Novartis: Προανακριτική για όλα τα πολιτικά πρόσωπα
Τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής στη Βουλή για όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στη δικογραφία της υπόθεσης Novartis προωθεί η κυβέρνηση, όπως είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Παρασκευή.

Μετά τις πολύωρες συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου,  ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, αποφάσισε να προτείνει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα την συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής στη Βουλή για όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στη δικογραφία.

Η Προανακριτική Επιτροπή εφόσον συγκροτηθεί θα αποφασίσει για όλα τα ζητήματα. Από την πλευρά της κυβέρνησης είναι δεδομένο ότι ο σεβασμός στο τεκμήριο της αθωότητας είναι αδιαπραγμάτευτος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δε είναι ηθική, πολιτική και νομική υποχρέωσή μας να πράξουμε τα δέοντα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Δεν πρόκειται να επιδοθούμε σε κυνήγι μαγισσών, αλλά την ίδια στιγμή δεν θα δείξουμε καμία πολιτική και ηθική επιείκεια σε οποιονδήποτε αποδειχτεί ότι καταχράστηκε δημόσια εξουσία ή δημόσιο χρήμα».

 
Τελευταία τροποποίηση στις 18:59 - 09 Φεβ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.