ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αβραμόπουλος: Είμαι αποφασισμένος να δικαιωθώ

16:49 - 22 Φεβ 2018 | Πολιτική
Αβραμόπουλος: Είμαι αποφασισμένος να δικαιωθώ
Ο Ευρωπαίος Επίτροπος κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για συναντήσεις με την ηγεσία του ΟΗΕ, σχολίασε την απόφαση της Βουλή για σύσταση προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Novartis.

Συγκεκριμένα, η δήλωσή του αναφέρει:

«Η κυβερνητική πλειοψηφία με την Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ, απεφάσισε την σύσταση επιτροπής για την Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης, οι εργασίες της οποίας πρέπει να ολοκληρωθούν σε ένα μήνα από την σύσταση της.

Είναι προφανές ότι δεν θα διερευνήσει απολύτως τίποτα, σε έναν μόνο μήνα και απλώς θα επιχειρήσει να συντηρήσει το σχέδιο διασυρμού και κατασυκοφάντησης πολιτικών προσώπων με τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες με την κουκούλα, που άρχισε με τη διαβίβαση του φακέλου στην Βουλή και την χθεσινή συζήτηση, στην οποία οι σκοπιμότητες ήταν αποκαλυπτικές.

Είμαι αποφασισμένος να δικαιωθώ, ξεκάθαρα και χωρίς να μείνει καμία σκιά, κι αυτό θα γίνει όταν αποδειχθεί δικαστικά πως οι καταθέσεις με τις οποίες με κατηγορούν είναι ψευδείς στο σύνολό τους, είναι κατασκευασμένες και υπαγορευμένες, είναι παράνομες και άκυρες.

Μέχρι τότε, συνεχίζω απερίσπαστα το έργο και τα καθήκοντά μου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι πλήρως και στην οποία από τη πρώτη στιγμή προσέφυγα».

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.