ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας προς Αντωνοπούλου: Περιμένω την απάντησή σου

13:30 - 26 Φεβ 2018 | Πολιτική
Τσίπρας προς Αντωνοπούλου: Περιμένω την απάντησή σου
Πυκνώνουν οι αναφορές ότι η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου τελεί υπό παραίτηση, μετά την αποκάλυψη ότι λάμβανε επιδότηση ενοικίου 1.000 ευρώ μηνιαίως για διαμέρισμα στο οποίο διαμένει στο Κολωνάκι, αφού η ίδια δηλώνει μόνιμη κάτοικος ΗΠΑ.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε ήδη με την κ. Αντωνοπούλου, στην οποία εξέφρασε τη σφοδρή δυσαρέσκειά του. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Τζανακόπουλου της είπε: «Περιμένω την τοποθέτησή σου».

Αναλυτικά, ο κ. Τζανακόπουλος είπε μιλώντας στον Real FM: «Ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει με την αναπληρώτρια υπουργό. Τής μετέφερε ότι δεν θεωρεί ορθό το γεγονός ότι έγινε χρήση της συγκεκριμένης διάταξης. Και, από εκεί και πέρα, περιμένουμε τη δική της τοποθέτηση».

Επίσης, ανέφερε ότι «γνώμη του πρωθυπουργού είναι ότι δεν έπρεπε να γίνει χρήση της σημερινής διάταξης».

«Η σημερινή κυβέρνηση έχει δείξει με σειρά ενεργειών της ότι προσπαθεί να εξορθολογήσει τα συστήματα των αμοιβών, τόσο των βουλευτών όσο και των υπουργών, με διατάξεις που αφορούν την φορολογική εξίσωση μεταξύ πολιτικών και όλων των υπολοίπων πολιτών. Έχουμε πάρει πολύ συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αυτή και αυτό είναι το κεντρικό στίγμα αυτής της κυβέρνησης» σημείωσε.

Το θέμα, μαζί με την υπόθεση της Novartis, αλλά και τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, απασχολεί και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο συνεδριάζει υπό τον Αλ. Τσίπρα στην Κουμουνδούρου.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:36 - 26 Φεβ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.