ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντωνοπούλου: Επιστρέφει τα χρήματα και δίνει εξηγήσεις

15:12 - 26 Φεβ 2018 | Πολιτική
Αντωνοπούλου: Επιστρέφει τα χρήματα και δίνει εξηγήσεις
Μετά τον σάλο που ξέσπασε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας δηλώνει ότι επιστρέφει τα χρήματα από την επιδότηση ενοικίου και δηλώνει ότι παραμένει στη διάθεση του πρωθυπουργού.

Στη δήλωσή της αναφέρει ακόμη ότι συνολικά έχει λάβει 23.000 ευρώ ως επιδότηση και ότι από τον Αύγουστο του 2017 δεν έχει εισπράξει κανένα ποσό.

Επίσης, ζητεί να κριθεί για τα αποτελέσματα της δουλειάς της και όχι από ένα θέμα που επέλεξε να αναδείξει η αντιπολίτευση.

Σημειώνει ακόμη ότι έχει πλήρη επίγνωση ότι η αμοιβή της για τις υπηρεσίες που παρέχει προέρχεται από τους κόπους του ελληνικού λαού και πως αντιλαμβάνεται ότι κάθε παροχή ακόμα και νόμιμη εξοργίζει τον κόσμο, ιδιαίτερα σε αυτήν την περίοδο της κρίσης, που χιλιάδες αγωνιούν για την κατοικία τους, το εισόδημά τους, τα δάνειά τους.

«Αντιλαμβάνομαι επίσης ότι η οικονομική μου κατάσταση, όπως αποτυπώνεται στις δηλώσεις του 'πόθεν έσχες', ενίσχυσε την αγανάκτηση του κόσμου» υπογραμμίζει.

«Επειδή δεν ήρθα στην Ελλάδα για να γίνω πλουσιότερη και επειδή μοναδικό μου μέλημα ήταν πάντα να υπηρετήσω την προσπάθεια να ξεπεράσει η χώρα μου την οικονομική κρίση, δηλώνω ότι κίνησα ήδη τις διαδικασίες επιστροφής των χρημάτων» αναφέρει.

Ζητεί, τέλος, να κριθεί για το έργο της, «όπως αποτυπώνεται στην απομείωση της ανεργίας όχι μόνο σήμερα αλλά κυρίως τα δύο πρώτα ιδιαίτερα δύσκολα  χρόνια της διακυβέρνησης  μας. Με άλλα λόγια, ζητώ να κριθώ από όλους για τα αποτελέσματα της δουλειάς μου και όχι από ένα θέμα το οποίο για προφανείς λόγους η αξιωματική αντιπολίτευση επιλέγει αυτή τη χρονική στιγμή να αναγάγει σε υπ’αριθμόν ένα ηθικό ζήτημα της χώρας» τονίζει.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:39 - 26 Φεβ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.