ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης

13:59 - 01 Μαρ 2018 | Πολιτική
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης
Με τη δήλωση «διαβεβαιώνω στην τιμή και υπόληψή μου ότι θα τηρώ το Σύνταγμα και τους νόμους και ότι θα υπηρετώ το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού» αναλαμβάνουν τα νέα τους καθήκοντα οι έξι μετά την ανακοίνωση του μίνι ανασχηματισμού το απόγευμα της Τετάρτης.

Η πολιτική δήλωση έγινε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Προσερχόμενη στο Μέγαρο Μαξίμου η νέα υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη εξέφρασε τη συγκίνησή της: «Συγκινήθηκα, αλλά δεν έκλαψα» είπε στους δημοσιογράφους που τη ρώτησαν για την αντίδρασή της όταν έμαθε την υπουργοποίησή της.

«Γύρισα στην παιδική μου ηλικία. Είχα προσπαθήσει να είμαι η καλή μαθήτρια και στη συνέχεια να ανταποκριθώ σε άλλους ρόλους» συμπλήρωσε.

Δηλώσεις έκανε και ο σύζυγός της κ. Τζούφη, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος ότι η σύζυγός του «έχει όλα τα προσόντα και θα τα καταφέρει πολύ καλά».

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η τελετή παράδοσης-παραλαβής της ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου στον Γιάννη Δραγασάκη.

Σήμερα θα γίνει και η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, από τον κ. Βίτσα στον κ. Κουβέλη.

Η τελετή παράδοσης - παραλαβής των αρμοδιοτήτων του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής από το Γιάννη Μουζάλα στον Δημήτρη Βίτσα θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:01 - 01 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.