ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τη Δευτέρα η αυλαία της προανακριτικής για την υπόθεση Novartis

17:42 - 01 Μαρ 2018 | Πολιτική
Τη Δευτέρα η αυλαία της προανακριτικής για την υπόθεση Novartis
Την Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 17:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Novartis, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που ενέκρινε η Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την εκλογή προεδρείου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι για την θέση του προέδρου προορίζεται ο κ. Θοδωρής Δρίτσας.

Η Επιτροπή θα έχει τις εξουσίες και τις υποχρεώσεις του άρθρου 156 του Κανονισμού της Βουλής και θα υποβάλει σχετικό πόρισμα σε έναν μήνα από τη συγκρότηση της Επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την πρόταση που κατέθεσαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ η επιτροπή θα διενεργήσει προκαταρκτική  εξέταση για τους κ.κ.: 1) Αντώνιο Σαμαρά, 2) Παναγιώτη Πικραμμένο, 3) Δημήτριο Αβραμόπουλο, 4) Ανδρέα Λοβέρδο, 5) Ανδρέα Λυκουρέντζο, 6) Μάριο Σαλμά, 7) Σπυρίδωνα - Άδωνι Γεωργιάδη, 8) Ιωάννη Στουρνάρα, 9) Ευάγγελο Βενιζέλο και 10) Γεώργιο Κουτρουμάνη, για την ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της δωροληψίας και δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Δείτε ΕΔΩ τους 21 βουλευτές που απαρτίζουν την Επιτροπή.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:53 - 01 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.