ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεννηματά: Μαζικό ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής-Εγγράφηκαν 35.000 νέα μέλη

18:25 - 08 Μαρ 2018 | Πολιτική
Γεννηματά: Μαζικό ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής-Εγγράφηκαν 35.000 νέα μέλη
Ενόψει του ιδρυτικού Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, η Φώφη Γεννηματά, τόνισε πως παρατηρείται έντονη κινητικότητα σε ολόκληρη την Ελλάδα με εγγραφή νέων μελών. Παράλληλα, δεσμεύθηκε πως το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό, μαζικό, δημοκρατικό, με συνιδρυτές όλες τις δυνάμεις και τα στελέχη του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.

«Θα είναι σινιδρυτές όλοι όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για την αναγέννηση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης, χωρίς αποκλεισμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Σε όλη την Ελλάδα, το μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία της παράταξής μας εκφράστηκε με την εγγραφή 35.000 νέων μελών στο Κίνημα Αλλαγής, παράλληλα με τη μεγάλη προσέλευση στις επιτροπές επεξεργασίας των θέσεων και στις διαδικασίες προσυνεδριακού διαλόγου. Έτσι δημιουργήθηκε ένα μητρώο που ξεπέρασε τα 130.000 ενεργά μέλη", τόνισε η κα. Γεννηματά.

"Για τον λόγο αυτό και μετά από σχετική συνεννόηση με τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, αποφάσισα τη συμμετοχή ως Συνέδρων όλων όσων εξέφρασαν τη βούληση να στρατευτούν και να παραστούν στο Ιδρυτικό μας Συνέδριο, καταθέτοντας τη σχετική υποψηφιότητα. Εξάλλου ο συνολικός αριθμός των υποψήφιων συνέδρων αντιστοιχεί πλέον απολύτως αναλογικά στη μεγάλη αύξηση των μελών. Κοιτάμε τη μεγάλη εικόνα. Θέλουμε την κοινωνία παρούσα και τους προοδευτικούς πολίτες πρωταγωνιστές.

Αυτό το Συνέδριο, το Συνέδριο της αναγέννησης, το Συνέδριο που είναι η αφετηρία για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών, αγκαλιάζει την κοινωνία, δεν εγκλωβίζεται σε παρωχημένες μάχες χαρακωμάτων", είπε ακόμα.

Τέλος, ευχαρίστησε την Ανεξάρτητη Επιτροπή Δεοντολογίας και Διαδικασιών και το δίκτυο των εθελοντών, για την προετοιμασία και πλήρη ετοιμότητά τους για τις εκλογές της Κυριακής, ανεξάρτητα από την τελική απόφαση που ελήφθη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.