ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επ'αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος αποφάσισε η κυβέρνηση!

14:45 - 12 Μαρ 2018 | Πολιτική
Επ'αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος αποφάσισε η κυβέρνηση!
Τη διακοπή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Βασιλειάδης είπε πως το πρωτάθλημα αναβάλλεται επ` αόριστον και "δεν θα ξαναεκκινήσει αν δεν υπάρξει ένα νέο σαφές πλαίσιο συμφωνημένο από όλους".

«H κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες για να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε πολλά αλλά πρέπει να γίνουν και πολλά. Δεν θα επιτρέψουμε να μπει σε κίνδυνο η προσπάθεια και να γυρίσουμε πίσω, αναλαμβάνοντας και το πολιτικό κόστος», δήλωσε ακόμα ο κ. Βασιλειάδης που όπως είπε ξεκινά αμέσως συζητήσεις με τους φορείς του ποδοσφαίρου.

«Θα έχουμε συζητήσεις με την ομοσπονδία, τους φορείς και την λίγκα και περιμένουμε τις προτάσεις τοτυς. Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA, που είναι σοκαρισμένη με τα τελευταία γεγονότα και δεν θα ξαναεκκινήσει εάν δεν συμφωνήσουμε σε ένα σαφές από όλους πλαίσιο κανόνων για να προχωρήσουμε μπροστά. Δεν κάνουμε πίσω στην μάχη για διαφάνεια και οι ποινές θα είναι αυστηρές για όλους», σημείωσε.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:04 - 12 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.