ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τόσκας: Απαράδεκτη η εισβολή οπλισμένων παραγόντων στο γήπεδο

18:26 - 12 Μαρ 2018 | Πολιτική
Τόσκας: Απαράδεκτη η εισβολή οπλισμένων παραγόντων στο γήπεδο
«Πιο σκληρά μέτρα, στα ευρωπαϊκά πρότυπα, για την προστασία του ποδοσφαίρου ζήτησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, χαρακτηρίζοντας την εισβολή στο γήπεδο οπλισμένων παραγόντων, απαράδεκτη.

Ο κ.Τόσκας, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα ερωτώμενος για το αν θα σταματήσουν αυτές οι απαράδεκτες εικόνες να κάνουν το γύρο του κόσμου, απάντησε: «Πρέπει να σταματήσει αυτή η κατάσταση γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό και γιατί εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους», προσθέτοντας: «και, για να μπω και στα θέματα της αρμοδιότητας μου, ένα μεγάλο μέρος της αστυνομίας απασχολείται, καταπονείται, όποτε υπάρχει μεγάλος αγώνας, μεγάλος ή μικρός. Γιατί, ξέρετε, επεισόδια γίνονται και στους μικρούς αγώνες και στους αγώνες καμιά φορά βόλεϊ και μπάσκετ και αθλημάτων, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο».

«Πρέπει να σταματήσουν αυτές οι καταστάσεις, γιατί και σε πολιτικό επίπεδο αποπροσανατολίζουν και πολλούς νέους ανθρώπους και δημιουργούν αντιλήψεις βίας που πολλές φορές μεταφέρονται και εκτός γηπέδου», τόνισε ο Νίκος Τόσκας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.