ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεννηματά: Κηρύσσουμε ανένδοτο αγώνα για αλλαγή και ισχυρότερη Ελλάδα

21:10 - 16 Μαρ 2018 | Πολιτική
Γεννηματά: Κηρύσσουμε ανένδοτο αγώνα για αλλαγή και ισχυρότερη Ελλάδα
Βέβαιη ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι έτοιμο να υπερβεί οποιαδήποτε δυσκολία φαίνεται η Φώφη Γεννηματά η οποία κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του ιδρυτικού συνεδρίου του νέου φορέα προσκάλεσε στελέχη και πολίτες να συμμετέχουν σε έναν «ανένδοτο αγώνα για την αλλαγή της ποιότητας ζωής των Ελλήνων πολιτών και τη ισχυροποίηση της θέσης της Ελλάδας στον κόσμο»».

Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι απλά ένα κόμμα, αλλά ένα κοινωνικό ρεύμα. «Αυτή η εντολή είναι για εμένα δέσμευση τιμής και θα την υλοποιήσω. Μπορούμε να γίνουμε και πάλι πρωταγωνιστές. Κοιτάζουμε ψηλά. Το μεγάλο στοίχημα είναι να φέρουμε κοντά μας τους πολίτες. Κυρίως τους νέους. Αυτούς που τώρα αποκτούν δικαίωμα ψήφου. Να φτιάξουμε ένα ισχυρό ρεύμα αλλαγής. Η χώρα μας θα πάει μπροστά εάν οι νέοι της κρίσης γίνουν οι νέοι της αλλαγής»

Στη συνέχεια από το βήμα του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής η ίδια ανέφερε ότι «Η ιστορία της προόδου γράφεται με ανατροπές και με τις πράξεις μας γράφουμε ιστορία».

Επιπλέον η επικεφαλής του κόμματος της Κεντροαριστεράς απευθυνόμενη στο εσωτερικό του νέου φορέα δήλωσε ξεκάθαρα ότι «Τους τελευταίους μήνες, δώσαμε πολλή ενέργεια και αφιερώσαμε πολύ χρόνο μιλώντας μεταξύ μας. Για να χτίσουμε γέφυρες εμπιστοσύνης ανάμεσα στα πολλά ρεύματα του κινήματός μας, που μέχρι χτες ήταν χωριστά και τώρα βρίσκονται μαζί. Για να εξασφαλίσουμε ότι όλοι θα έχουν φωνή, με αμοιβαίο σεβασμό, ισότιμα και χωρίς αποκλεισμούς».

«Δεν ήμουν πάντοτε ικανοποιημένη από τον τρόπο που έγινε αυτή η συζήτηση. Αρκετές φορές αισθάνθηκα ότι χρειάζεται μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και περισσότερη γενναιοδωρία, από όλες τις πλευρές. Γι' αυτό δέχτηκα, σε αυτή τη μεταβατική φάση, αντί τις εκλογές, τη συνθετική αναλογική εκπροσώπηση στα όργανα. Βάρυνε σε όλους μας η πίστη στο εγχείρημα. Από αύριο βέβαια, όλοι δοκιμάζονται και κρίνονται» δήλωσε η κ. Γεννηματά.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:14 - 16 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.