ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι συνεχίζει τις προοδευτικές μάχες στο Κίνημα Αλλαγής

15:16 - 19 Μαρ 2018 | Πολιτική
Θεοδωράκης: Το Ποτάμι συνεχίζει τις προοδευτικές μάχες στο Κίνημα Αλλαγής
Την πρόθεση του κόμματός του στο να είναι μια προοδευτική φωνή μέσα στο Κίνημα Αλλαγής, εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Το Ποτάμι θα συνεχίσει να δίνει όλες τις προοδευτικές μάχες μέσα στο Κίνημα Αλλαγής. Δεν υποστέλλουμε τις προοδευτικές μας σημαίες», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ποταμιού και συμπλήρωσε «άλλα τα πειράματα στο εργαστήριο και άλλα τα πειράματα στη ζωή. Απο δω και πέρα έχουμε ζωή, έχουμε πραγματικότητα και εκεί θα δοκιμαστούν και οι προοδευτικές μας απόψεις και οι σχέσεις μας».

Επιπλέον ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε το γεγονός ότι θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν δύο κοινοβουλευτικές ομάδες που έχουν ψηφιστεί από τον ελληνικό λαό καθώς «θα ήταν αντιδημοκρατικό να τις καταργήσουμε. Μιλάμε όμως, συνεννοούμαστε και έχουμε στα περισσότερα θέματα ενιαία τοποθέτηση».

Τέλος, σχολιάζοντας το Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής είπε «το Ιδρυτικό Συνέδριο είναι μια συνάντηση των Ιδρυτών και δεν θα μπορούσε να γίνει λιστομαχία. Θα έπρεπε να υπάρχει μια αντιπροσώπευση όλων των δυνάμεων. Και αυτό έγινε. Ορθώς υπήρξε μια κατεύθυνση στην πολιτική συζήτηση και όχι στις μάχες των μηχανισμών. Σε κανένα ιδρυτικό συνέδριο δεν γίνονται αρχαιρεσίες, διότι οι σύνεδροι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.