ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήνυμα ενότητας από Καμμένο, αλλά με... επιμονή στους «ομήρους»

17:50 - 19 Μαρ 2018 | Πολιτική
Μήνυμα ενότητας από Καμμένο, αλλά με... επιμονή στους «ομήρους»
Ο Πάνος Καμμένος θέλησε με δηλώσεις του τη Δευτέρα να βάλει τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται σε ρήξη με το Μέγαρο Μαξίμου, σημειώνοντας πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα προχωρήσουν μαζί "μέχρι τέλους".

«Η σχέση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια έντιμη σχέση, μια σχέση πολιτική, που βασίζεται σε αρχές και στην δημοκρατική διαδικασία που προβλέπει το Σύνταγμα» είπε ο κ. Καμμένος και εξήγησε ότι ο καθένας έχει την πολιτική του αυτονομία και συγκυβερνούν, για να κάνουν αυτό που υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό.

«Η σχέση αυτή σε όλη αυτή την διαδρομή θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ήταν μια έντιμη και και δημόσια σχέση και ουδέποτε έγιναν υπόγειοι διάλογοι» είπε ο κ. Καμμένος και χαρακτήρισε ψευδές το δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», που περιέγραφε καυγά ανάμεσα στον ίδιο, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά.
«Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος» είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν από τη Θεσσαλονίκη μετά την αθώωση του κ. Καμμένου από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης, όπου δικαζόταν για το κάλεσμα σε πολίτες να λιντσάρουν τον Χρήστο Πάχτα.

Πάντως, ο υπουργός Άμυνας επέμεινε στον χαρακτηρισμό «όμηροι» για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν και κρατούνται από τους Τούρκους στις Καστανιές Έβρου. Θυμίζουμε πως πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πήραν σαφείς αποστάσεις από τη συγκεκριμένη θέση του κ. Καμμένου, ενώ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, είχε πει πως ο υπουργός Άμυνας χρηστιμοποίησε τη συγκεκριμένη λέξη "μεταφορικά".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.