ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζανακόπουλος - Σχοινάς διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους στο Twitter

17:21 - 20 Μαρ 2018 | Πολιτική
Τζανακόπουλος - Σχοινάς διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους στο Twitter
Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς σχολίασε επικριτικά το γεγονός ότι κατά την ομιλία του πρωθυπουργού στη Σύρο για την ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων με το ηπειρωτικό σύστημα δεν προβλήθηκε αρκετά πως το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την ΕΕ. Ο κ. Σχοινάς έκανε μάλιστα και σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να του απαντά σε αυστηρό ύφος.

Αρχικά ο κ. Σχοινάς χαρακτήρισε λυπηρό "ότι η συγχρηματοδότηση από την Ε.Ε. της ιστορικής ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων αποσιωπήθηκε στη σημερινή κάλυψη των εγκαινίων". Και πρόσθεσε: "Σε μια εποχή που η Ευρώπη βάλλεται, σημαντικό να τονίζεται ο ρόλος της Ε.Ε. στην αναπτυξιακή ανάταξη της χώρας".

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε με τη σειρά του τον κ. Σχοινά να είναι «λίγο πιο προσεκτικός και να διαβάζει τις ομιλίες τις οποίες στη συνέχεια σχολιάζει μέσω twitter».

Παρέθεσε μάλιστα τη σχετική αναφορά του πρωθυπουργού στην ομιλία του στα εγκαίνια «το έργο που εγκαινιάζουμε σήμερα έχει συνολικό προϋπολογισμό 245 εκατ. ευρώ και πραγματοποιήθηκε με συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της ΕΕ και με τη χρηματοδοτική στήριξη της ΕTE».

Αμέσως μετά ο κ. Σχοινάς απάντησε σημειώνοντας ότι «η αναφορά στην κάλυψη - και όχι στην ομιλία του ΠΘ - των εγκαινίων ήταν σαφής. Η σύγκριση με τα περσινά εγκαίνια των διορύγων στα Τεμπη με τη παρουσία της Επιτρόπου Κορίνα Κρέτσου και την δέουσα προβολή της Ε.Ε. ακόμη σαφέστερη».

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.