ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας: Η χώρα ξεπερνά τις μεγάλες δυσκολίες

16:55 - 25 Μαρ 2018 | Πολιτική
Τσίπρας: Η χώρα ξεπερνά τις μεγάλες δυσκολίες
Απευθυνόμενος στους αξιωματικούς και το πλήρωμα της φρεγάτας «Νικηφόρος Φωκάς», την οποία επισκέφθηκε στα Ψαρά, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη, ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού λαού, για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν.

«Η ικανότητά σας να υπερασπίζεστε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα είναι αυτή που μάς δίνει αυτοπεποίθηση προκειμένου να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Σημείωσε ακόμα ότι «μεταφέρω ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης από την πλευρά της Πολιτείας για την καθημερινή σας προσφορά, αλλά και ένα μήνυμα αποφασιστικότητας ότι η χώρα ξεπερνά τις μεγάλες δυσκολίες».

«Και με τη συμβολή του λαού», υπογράμμισε, «είναι ικανή να ξαναπερπατήσει σε δρόμους σταθερότητας και προοπτικής αλλά και χάρη στην αποτρεπτική της ικανότητα, στην ικανότητα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, να μην έχει τίποτα να φοβηθεί και να είναι σε θέση να υπερασπιστεί ανά πάσα στιγμή την κυριαρχία της, τα κυριαρχικά της δικαιώματα και ιδίως στις θάλασσες της και στο Αιγαίο».

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις επετειακές εκδηλώσεις που είχαν προετοιμάσει οι μαθητές του νησιού, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου. Τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα, ενώ ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί και θεατρική παράσταση για το 1821.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.