ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρήγας: Αύξηση του κατώτατου μισθού από Αύγουστο

14:18 - 27 Μαρ 2018 | Πολιτική
Ρήγας: Αύξηση του κατώτατου μισθού από Αύγουστο
Σε αύξηση του κατώτατου μισθού και σε παρεμβάσεις στη φορολογία για τα μεσαία στρώματα θέλει να προχωρήσει η κυβέρνηση από τον Αύγουστο, σύμφωνα με τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Ρήγα.

Ειδικότερα, ο κ. Ρήγας αναφέρει ότι «Η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στη προσπάθεια για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια και χωρίς πιστοληπτική γραμμή». Αν και η συνεννόηση με τους δανειστές «είναι μία δύσκολη εξίσωση, αυτή θα κάνουμε» σημείωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα προσθέτει ότι «το σχέδιο θα παρουσιαστεί στην κοινωνία, θα παρουσιαστεί στους θεσμούς όσον αφορά τις αγορές. Θα έχει τη δική μας οπτική για την μετάβαση». Επισήμανε ακόμη ότι παρότι τηρήθηκε η συμφωνία του καλοκαιριού του 2015, «ταυτόχρονα πήραμε σειρά από μέτρα στον αντίποδα αυτών που θα ήθελαν οι δανειστές και το εγχώριο σύστημα».

Επιπλέον συμπληρώνει ότι «από τη στιγμή που πρώτον τον Αύγουστο θα υπάρξει η καθαρή έξοδος, δεύτερον θα υπάρξουν τα συνδεδεμένα μέτρα απομείωσης του χρέους, θα δούμε βήμα-βήμα για μία επαναδιαπραγμάτευση της μεταμνημονιακής πορείας».

Τέλος διαβεβαίωσε ότι «εκλογές θα γίνουν το 2019, στη λήξη της θητείας της κυβέρνησης».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.