ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ΠΑΣΟΚ απαντά στις αιχμές Βενιζέλου για τη συνταγματική αναθεώρηση

17:59 - 27 Μαρ 2018 | Πολιτική
Το ΠΑΣΟΚ απαντά στις αιχμές Βενιζέλου για τη συνταγματική αναθεώρηση
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε την Τρίτη συνέχεια τις επικρίσεις του σχετικά με την επιλογή της Φώφης Γεννηματά να καταθέσει προτάσεις για την αναθεώρηση του Συντάγματος στην κυβέρνηση και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε πως δεν είναι σωστό να γίνει η συγκεκριμένη συζητήση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ εξέφρασε δημόσια το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν ζητήθηκε η γνώμη του από το Κίνημα Αλλαγής.

Πηγές του ΠΑΣΟΚ απάντησαν λίγο αργότερα στον Ευάγγελο Βενιζέλο, σημειώνοντας πως η κατάθεση των συγκεκριμένων προτάσεων αποτελεί απόφαση του ιδρυτικού συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.

«Το θέμα συζητήθηκε εκτενώς στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής» και οι προτάσεις που διαμορφώθηκαν «αφού τέθηκαν υπ' όψιν των συνέδρων εγκρίθηκαν αποτελώντας απόφασή του συνεδρίου» αναφέρουν από το ΠΑΣΟΚ.

Προσθέτουν ακόμα πως "οποιοσδήποτε ήθελε, μπορούσε εκεί να καταθέσει την άποψή του. Στην επιτροπή συμμετείχαν καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου, έγκυροι νομικοί και τέως δικαστικοί καθώς και πολιτικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής. Η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της μίλησε για τη θέση και τις προτάσεις που διαμορφώθηκαν και αφού τέθηκαν υπόψη των συνέδρων εγκρίθηκαν αποτελώντας απόφασή του συνεδρίου".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.