ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κ.Κατσίκης: Ανταλλαγή των δύο με τους οκτώ, παρακάμπτοντας τη Δικαιοσύνη

09:57 - 28 Μαρ 2018 | Πολιτική
Κ.Κατσίκης: Ανταλλαγή των δύο με τους οκτώ, παρακάμπτοντας τη Δικαιοσύνη
Να βρεθεί τρόπος, ώστε να παρακαμφθεί η Δικαιοσύνη και να γίνει ανταλλαγή των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία με τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα, πρότεινε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας την Τετάρτη στον Σκάι, δήλωσε: «Από τη μια λέμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε παρέμβαση στην ελληνική Δικαιοσύνη, από την άλλη δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να παρακάμψουμε και οι δυο χώρες την Δικαιοσύνη και να βρούμε συμφωνία ανταλλαγής».

«Αν αποφασίσουν οι ηγεσίες των δυο χωρών ότι μπορούν να παρακάμψουν την ελληνική και την τουρκική δικαιοσύνη και να προβούν σε μια τέτοια ανταλλαγή, πιστεύω ότι θα μπορούσε να τελειώσει το θέμα» δήλωσε ο κ. Κατσίκης.

«Ας είμαστε ειλικρινείς, εκεί το πάει ο Ερντογάν» είπε για το ενδεχόμενο ανταλλαγής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μετά τα όσα δήλωσε ο Ερντογάν επιστρέφοντας από τη Βάρνα.

Ερωτηθείς αν έχει συζητήσει το ενδεχόμενο ανταλλαγής με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, απάντησε: «Δεν το έχω συζητήσει με τον υπουργό Άμυνας, όταν όμως θέτει θέμα ομηρίας, τι σημαίνει όμηρος; Ότι θέλω ανταλλαγή».

Τελευταία τροποποίηση στις 10:32 - 28 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.