ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση Τζανακόπουλου σε Μητσοτάκη - Μαρινάκη

13:38 - 30 Μαρ 2018 | Πολιτική
Επίθεση Τζανακόπουλου σε Μητσοτάκη - Μαρινάκη
Στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο Δημήτρης Τζανακόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγόρησε για προνομιακές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με αφορμή την πορεία διαμαρτυρίας οπαδών του Ολυμπιακού την Τετάρτη, στη διάρκεια ομιλίας του Ευκλείδη Τσακαλώτου στον Πειραιά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως "τα όσα συνέβησαν την Τετάρτη στον Πειραιά δε χαρακτηρίζουν το σύνολο των φίλων της ομάδας του Ολυμπιακού. Ο απλός κόσμος που στηρίζει μια ομάδα δεν έχει σχέση με τα εφήμερα συμφέροντα και τις πολιτικές και επιχειρηματικές επιδιώξεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη".

"Οι εμπλεκόμενοι με το ελληνικό ποδόσφαιρο παράγοντες των ΠΑΕ είναι υπόλογοι για τη συμπεριφορά & τις πράξεις τους απέναντι στο φίλαθλο κόσμο της χώρας, που ουδεμία σχέση έχει με περιστατικά βίας & τραμπουκισμών όπως αυτά που συνέβησαν την Τετάρτη στον Πειραιά", πρόσθεσε ακόμα.

"Δεν μπορούν ομάδες να γίνονται ασπίδα σε επιχειρηματικά συμφέροντα που δε διστάζουν να στοχοποιούν & να απειλούν εκλεγμένους αντιπροσώπους του ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση δε θα ανεχθεί τέτοια φαινόμενα. Περιμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα να κάνουν το ίδιο", σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για προνομιακές σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Προκαλεί αίσθηση η εντυπωσιακή αφωνία της ΝΔ απέναντι στο περιστατικό της Τετάρτης αλλά & σε ό, τι έχει να κάνει με τις ποικίλες δραστηριότητες του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Μαρινάκη, που διώκεται ποινικά για αποθήκευση, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών", είπε για να προσθέσει:

"Προφανώς η αφωνία αυτή της ΝΔ σχετίζεται με τις, δημόσια παραδεδεγμένες, προνομιακές σχέσεις που διατηρεί ο κ. Μητσοτάκης με τον διωκόμενο. Αυτές εξηγούν και την μανία του κ. Μαρινάκη & των συνεργατών του απέναντι στην εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας".

Κλείνοντας τόνισε: "Οι μέρες που τα ολιγαρχικά συμφέροντα και ο κος Μαρινάκης έκαναν κουμάντο στη χώρα έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.