ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ για ΕΥΑΘ:Θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί οι εποπτεύεοντες υπουργοί

11:13 - 01 Απρ 2018 | Πολιτική
ΝΔ για ΕΥΑΘ:Θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί οι εποπτεύεοντες υπουργοί
Οι υπουργοί που εποπτεύον την ΕΥΑΘ έχουν βαρύτατη ευθύνη και ήδη έπρεπε να έχουν παραιτηθεί είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο επιτελάρχης του Κυριάκου Μητσοτάκη, κ Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τόνισε ότι αν είχε ιδιωτικοποιηθεί η ΕΥΑΘ δεν θα είχαμε αυτά τα προβλήματα και ότι την πλήρωσαν οι Θεσσαλονικείς με αυτό το πρωτοφανές γεγονός.

«Η κυβέρνηση του κ Τσίπρα κυβερνά 3,5 χρόνια, αν δεν είναι ικανοί να διορθώσουν κάποια πράγματα καλύτερα να φύγουν», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στου Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται εδώ και έναν μήνα στις φυλακές της Αδριανούπολης ο κ Θεοδωρικάκος είπε ότι ο κ Μητσοτάκης έβαλε από την αρχή πλάτη αλλά ότι ο κ Τσίπας υποτίμησε το ζήτημα.

«Ο κ Μητσοτάκης εγγυάται ένα σταθερό φορολογικό σύστημα με χαμηλότερους συντελεστές ώστε να γίνουν επενδύσεις και να πάρει μπροστά η οικονομία» είπε επίσης, σημειώνοντας ότι πρόεδρος της ΝΔ έχει δεσμευτεί για οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας του.

Κάποτε μιλούσαν για το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό ήταν για να πάρει μόνο την εξουσία. Τα περί ηθικού πλεονεκτήματος έχουν πάρει ένα τέλος, ανέφερε τονίζοντας πως τώρα πια ο Τσίπρας προσπαθεί να μειώσει τη συντριβή που τον περιμένει.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.